Kavel + bestaand woningtype

Een kavel en een woning zijn, zonder enige twijfel, de belangrijkste aankopen in uw leven. Het is de plek waar u elke dag verblijft. Een goede woonmatch zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het leven. Daarom bieden wij u deze keuze. Kies uw kavel en kies uw droomwoning uit de beschikbare woningtypes.

Aanbod kavels

Benieuwd welke kavel het beste bij uw droomwoning past? Bekijk de brochure, waarin de kavels duidelijk zijn beschreven. Of bekijk de plattegrond.

Beschikbare woningtypes

Bent u benieuwd uit welke woningtypes u kunt kiezen? Bekijk onze brochure om de verschillende woningtypes met bijbehorende specificaties te bekijken.

 

Bouwen op Lamberink Kavel & Huis, een gefundeerde keuze!

De ervaren nieuwbouwspecialisten van Lamberink Kavel & Huis reiken u graag de bouwstenen aan voor het maken van een gefundeerde keuze. Er komen namelijk vele vragen op u af inzake een bestemmings- en beeldkwaliteitsplan, een technisch bestek, energiezuinig en duurzaam bouwen of de juiste materiaal keuze. Lamberink Kavel & Huis neemt u aan de hand mee en begeleidt u vanaf de eerste schets tot en met de oplevering van uw nieuwe woning op een plezierige en professionele wijze.