Vrije kavels

Een woning is zonder enige twijfel, één van de belangrijkste dingen in uw leven. Het is de plek waar u elke dag verblijft. Een goede woonmatch zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het leven. Daarom bieden wij u vier zeer ruime kavels aan, om uw geweldige woonwensen op kwijt te kunnen.

Brochure Kavels

Klik hier voor de brochure van de Kavels
Klik hier voor de prijslijst van de Kavels
Houdt de website en Facebook pagina in de gaten, om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Kavel 13

Kavel 13 is met 720 vierkante meter aan oppervlakte een ruime kavel te noemen. De kavel is heerlijk besloten tussen de Westerweg en 2 woningen. Op de kavel heeft u alle ruimte om uw droomwoning te realiseren. Ook de gemeente ziet op deze plek ruimte voor een woning met karakter. Rondom het bouwvlak is er genoeg ruimte om een mooie
tuin aan te leggen. Op de kavel is rekening gehouden met twee parkeerplaatsen.

Kavel 14

Kavel 14 is gesitueerd direct naast kavel 1 aan de Westerweg. Naast de kavel komt een ‘boerenpad’ oftewel een doodlopende weg te liggen die naar de rijwoningen loopt. Rondom het bouwvlak is er genoeg ruimte om een prachtige tuin aan te leggen. Ook op deze kavel is er rekening gehouden met 2 parkeerplaatsen.

Kavel 15

Kavel 15 is een ruime kavel die midden in het plan van Westererf ligt. Aan de voorkant van de kavel ligt de Westerweg. Aan de zuid-west zijde biedt de kavel veel ruimte om een heerlijke tuin te creëren. Geniet hier lang van de zon. Op de kavel staat een hooiberg die in het bestemmingsplan is voorzien van de aanduiding ‘karakteristiek’. Dat betekent dat deze hooiberg beeldbepalend is voor de omgeving en niet zonder gemeentelijke toestemming gesloopt mag worden. Maak van de hooiberg een overdekt terras of een overkapping voor uw auto. Een uniek stukje historie in een nieuw jasje op uw eigen terrein!

Kavel 16

Kavel 16 is met meer dan 60 meter lengte de diepste kavel van het plan. Een prachtige kavel gelegen aan het ‘karrenspoor’ oftewel het voetpad. U vindt hier een kavel met de ruimte en vrijheid waar u altijd van gedroomd heeft. Op de kavel heeft u alle ruime om uw woning te realiseren. Ook de gemeente ziet op deze plek ruime voor een woning met karakter. Tevens is op de kavel rekening gehouden met twee parkeerplaatsen.